E pabesueshme por e vërtetë - pjesa e parë - Play this Free Online Education Game which is a ADN kuiz game, Ashti game, Bakteria game, Bakteriet game, Dielli game, Dielli dhe Toka game, E pabesueshme por e vertete game, Eshtërat game, Kimikatet e cigares game, Kuize shqip game, Kuize te ndrys and all free games on Pulado
  Hunter 007 A Free Online Game
Burger Collect A Free Online Game
Burger Collect
Epic Dragon Fighter A Free Online Game
Epic Dragon Fighter
Speed Boat Wars A Free Online Game
Speed Boat Wars
Call of Cicatrix A Free Online Game
Call of Cicatrix
KillingToTheMax A Free Online Game
KillingToTheMax
NINJA WARRIOR A Free Online Game
NINJA WARRIOR

Join Pulado For Free

When you join Pulado you
receive the following benefits:

  • You must be a member
    (it's free) to play games.
  • Save your high scores
  • Create Pulado Games
  • Receive awards
  • Publish your own games
  • Save & rate your favorite games
  • Signing up is free!
  • Less ads!


Already a member? Log in!

Play E pabesueshme por e vërtetë - pjesa e parë

Plays: 1190  Rating:  Bookmark:

Game Instructions

Category: Education
Description: Ky është një kuiz shumë interesant ku përmban pyetje dhe përgjigje rreth fakteve të pabesueshme por të vërteta, pra ia vlen ta luani këtë kuiz sepse mësoni shumë gjëra për të cilat ndoshta as që i keni menduar ndonjëherë por që realisht ekzistojnë. Kuizi përmban 10 pyetje me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë.
Instructions:
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Games Like This: E pabesueshme por e vërtetë - pjesa e parë a Free Online Game
Embed Code:

Tips: For a collection style game that doesn't use any player projectiles you can upload a blank SWF to high the splash screen graphic.